3 måneder sammen og plutselig er jeg gravid.

Jeg har vert sammen med Martin i 3 måneder når jeg fant ut at jeg var gravid og det jeg tenkte først var at jeg ikke trodde det var mulig og at det ikke var en positiv test jeg forventet. jeg tror kanskje Martin fikk et like stort sjokk som meg når jeg vekte han den morgenen med en positiv graviditets test.

Vi har snakket mye frem og til bake og har egentlig vært enige hele veien om det skjer så skjer det i og med at jeg ikke tåler prevensjon og reagerer på glidemiddelet som er på en kondom så er det alltid en risiko for og bli foreldre når man bare kjører på uten noe beskyttelse og vi er jo sammen om dette hele veien.

Jeg tenker vært fall sånn at vi lever bare en gang så det er ikke vits i og ofre et menneske liv (ta abort) for min del så tenker jeg at om man velger det og kanskje man ikke vill få en ny sjanse til og få bringe frem et liv til jorda på nytt så er jeg en av de som ikke ville klart den sorgen det måtte være og vite da at jeg valgte og ta bort det ene livet jeg kunne skape frem og ta vare på.

Jeg har vært klar på det i mange år at om jeg blir gravid så vill jeg av hele mitt hjerte prioritere at barnet eller barna skal ha et fint og bra liv og en god barndom og se tilbake på for jeg har selv opplevd som mange ganger sakt hær en barndom preget av mye dritt hjemme og i skole miljø, så er det en ting jeg vill sørge for at ungen eller ungene mine vill kunne huske tilbake på så er det en fin og trygg barndom der de eller den får lov til og være barn, prøve og feile. og får vokse opp på en fin måte som jeg selv ikke hadde hjemme fra.

Men når det er sakt da så har jeg jo mine tanker som sikkert mange andre førstegangs mammaer har om man kommer til og bli en god mor?, men jeg tenker også en del på kommer det til og være noen som kan ta fra meg ungen for at folk mener noe eller kommer til og mene om meg som i grunn er en mening de har bygd seg opp basert på ting de tror om meg og ikke ting som faktisk stemmer? vill barnevernet holde det de sa i fjor om at de er på min side og vill støtte meg gjennom de sakene som eventuelt vill komme inn av bekymrings meldinger fra folk som ikke gidder og spørre oss om hva vi faktisk tenker eller vill velge og gjøre i henhold til de tingene de reagerer på for at de antar noe uten og vite hva som egentlig er riktig? Det er generelt mange spørsmål og tanker som surrer rundt i hodet om dagene.

Men heldig vis så har vi en fantastisk jord mor og en god familie base hær i vår kommune som vi kan snakke med alt om og ved og være åpne og ærlige med dem om alle tankene, spørsmålene og meningene vi har så får vi gode råd, god støtte gjennom alt som måtte dukke opp og god veiledning. Jeg er takknemlig for at vi har disse folkene bak oss for det er ikke en enkel oppgave og bli forelder i dag med alle som hele tiden tror de kan snakke og mene ting for deg og det faktum at man egentlig ikke på en måte får lov til og lære og være en forelder før noen skal mene at du kanskje gjør noe feil.

Er det noe jeg tenker så er det at ingen er ferdig utlærte foreldre den dagen ungen kommer til verden om man må kunne lære barnet sitt og kjenne som nybakte foreldre eller om man har barn fra før av og så er ingen barn like så man må uansett kunne få muligheten til og lære barnet sitt og kjenne før folk begynner og tro de vet best.

Vurdering: 1 av 5.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s