Dele Graviditeten på Bloggen og Instagram.

Share the Pregnancy on the Blog and Instagram.

Les under 🇧🇻 for norsk.

Read below 🇬🇧 for English

🇧🇻

Jeg har denne gangen også lyst til og dele graviditeten på Instagram og bloggen, men velger og gjøre det litt seinere enn sist for og få delt nyheten til familie og venner før jeg ønsker og dele noe på sosiale medier denne gangen.

Hoved grunnen til at jeg ønsker og gjøre det sånn her denne gangen er at jeg ikke vet hvor mange år jeg har de aller eldste i familien og ønsker derfor og si det direkte til dem og se reaksjonen dems face to face isteden for at de som sist skal få vite det fra de andre i familien som har sett at jeg har delt det i sosiale medier først…

Vi hadde egentlig tenkt til og dra opp til Trondheim for og dele nyheten med besta og onkel, bestemor og bestefar, men fant ut at vi prioriterer og kjøpe inn tingene vi trenger og ha de 2 ferie ukene til og være oss 2 og samle energi og glede rundt den tiden vi har i vente i januar og kanskje vi velger uten at vi vet det helt for sikkert enda og ta de ferie ukene vi har til gode fra i sommer nærmere jul for og ordne alt klart til barnerommet og skape en nydelig jul sammen som et par.

🇬🇧

Share the Pregnancy on the Blog and Instagram.

This time I also want to share the pregnancy on Instagram and the blog, but choose to do it a little later than last time in order to share the news with family and friends before I want to share something on social media this time.

The main reason why I want to do it this way this time is that I don’t know how old I am the oldest in the family and therefore want to tell them directly and see their reaction face to face instead of those who last will find out from the others in the family who have seen that I have shared it on social media first…

We had actually thought about going up to Trondheim to share the news with grandma and uncle, grandma and grandpa, but found out that we prioritize and buy the things we need and have the 2 more weeks of vacation and be the two of us and gather energy and joy about the time we have in store in January and maybe we will choose without knowing it for sure yet and take the holiday weeks we have from this summer closer to Christmas to get everything ready for the children’s room and create a lovely Christmas together as a couple.

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s