Reklamering på Instagram.

Advertising on Instagram.

Les under 🇧🇻 for norsk.

Read below 🇬🇧 for English.

Jeg skal Reklamere på noen produkter jeg har fått muligheten til og teste noen uker framover nå på min Instagram konto som dere kan finne ve og klikke HER. 🙂

Syns det er en fin måte og teste nye ting, produkter og merker på og kunne dele min reaksjon ved og Reklamere om de tingene jeg kan teste i en reels video på Instagram så om dere lesere hær inne ønsker og se mer av det og andre ting som blir delt av min og vår verdag som snart småbarns familie 🙂 så kan dere gjerne følge insta bloggen i story og feed på min Instagram ettersom jeg deler mer der enn hær inne på bloggen til tider🙂🙈

🇬🇧

I will advertise some products that I have been given the opportunity to test for a few weeks now on my Instagram account, which you can find and click HERE.🙂

I think it’s a great way to test new things, products and brands and be able to share my reaction by and advertise the things I can test in a reel video on Instagram so if you readers want to see more of that and other things which is shared by mine and our weekday soon-to-be-toddler family 🙂 so you can follow the insta blog in story and feed on my Instagram as I share more there than on the blog at times 🙂🙈

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s