Reklamering på Instagram.

Jeg skal Reklamere på noen produkter jeg har fått muligheten til og teste noen uker framover nå på min Instagram konto som dere kam finne ve og klikke HER. 🙂

Syns det er en fin måte og teste nye ting, produkter og merker på og kunne dele min reaksjon ved og Reklamere om de tingene jeg kan teste i en reels video på Instagram så om dere lesere hær inne ønsker og se mer av det og andre ting som blir delt av min og vår verdig som snart småbarns familie 🙂 så kan dere gjerne følge insta bloggen i story og feed på min Instagram ettersom jeg deler mer der enn hær inne på bloggen til tider🙂🙈

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s