Første inntrykk av barnevognen.

First impression of the stroller.

Les det under 🇧🇻 for norsk.

Read it below 🇬🇧 for English.

Ble litt vanskelig og vurdere vilke type bilder jeg ønsket og ta denne gangen, men jeg tenkte og fokusere mest på hvordan vognen er med ligge del funksjon nå også ta nye bilder og gi en vurdering på hva jeg syns om sitte del funksjon når vi kommer til og bruke den.

Denne vognen fra kinderkraft er en type 3 i 1 vogn og kan enkelt med 3 klyper eller hva man skal kalle det gå fra og være i ligge del til og kunne være i sitte del.

det følger også med et bil sete som passer på vognen og gjør det mye enklere og ha med seg babyen på trange butikker eller bare bære den med seg til kontroll hos legen foreksempel uten og måtte styre med den store ligge delen gjennom trange dører og sånt.

Vi har desverre ikke fått tatt noen bilder av den da ei venninne av oss låner den frem til hun får tak i et nytt bil sete, men kommer til og ta bilder av den også og si litt mer av hva vi syns om vognen når vi har fått brukt den en del med lille gutt.

Jeg fikk jo testet litt hvordan vognen er og styre under trilling på ulikt underlag i dag på vei til og fra fotograferingen og det overrasket meg virkelig at den var så behagelig og lett og håntere i terreng, på asfalt, i tung sand på stranden og på grusvei med ujevnheter.

Vognen har gummi dekk med luft og kjempe gode dempere i alle 4 julene så er så langt kjempe fornøyd med hvordan vognen er og gleder meg til vi kan bruke den og teste den i litt mer værdags bruk når vår lille gutt er kommet til verden om drøye 3 måneder.

🇬🇧

It was a bit difficult to assess what type of photos I wanted and take this time, but I thought and focus mostly on how the pram is with the lie-part function, now also take new pictures and give an assessment of what I think about the sit-part function when we get to and use it.

This pram from Kinderkraft is a type of 3 in 1 pram and can easily with 3 clips or whatever you want to call it go from being in a lying part to being able to be in a sitting part.

it also comes with a car seat that fits the pram and makes it much easier to take the baby with you to narrow shops or just carry it with you for a check-up at the doctor, for example, without having to steer with the large lying part through narrow doors and the like.

Unfortunately, we haven’t been able to take any pictures of it as a friend of ours is lending it until she gets a new car seat, but I’ll come and take pictures of it too and say a little more about what we think of the pram when we have got to use it quite a bit with little boy.

I got to test a bit how the stroller is and steers while rolling on different surfaces today on the way to and from the photo shoot and it really surprised me that it was so comfortable and light and handled off-road, on asphalt, in heavy sand on the beach and on gravel road with bumps.

The pram has rubber tires with air and very good shock absorbers for all 4 tires.

So far I am very happy with how the pram is and I can’t wait until we can use it and test it in a little more weather use when our little boy is born in about 3 months.

Længe borte

Kjæm ikke t å gå i detalj men d har vært mye rundt oss fra æ ble lakt inn i påvente av fødsel å fram til no da vi kanskje kan begynne å se enden på kaoset🙈 håpe æ kan komme tilbake me blogginga ætter kvart å kunne være tbake t å dele åpent ijænn…

2. Måneder allerede😱🥰

Tenk at lille gulle vårt e 2 måner allerede🥰 Tia går så alt for fort å han ser ikke lenger nyfødt ut å til å me den velkjente baby lukta e ikke dær🥺 han e blitt en litten gutt å større blir han så d jell å nyte vær fase mens man har den🥰💙

Vurdering: 1 av 5.
Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s