Behandlingen på Dps.

The treatment at Dps.

Les under 🇧🇻 for norsk.

Read below 🇬🇧 for English.

Jeg sitter og redigerer alle mine innlegg over til norsk og engelsk så flere kan forstå alt jeg deler siden jeg ser at jeg har flere følggere fra andre plasser i verden både her på bloggen og på min Instagram.

Jeg kom frem til det innlegget med oppdatering om behandlingen jeg hadde på Dps, men ser at jeg har glemt og oppdatere dere om hvordan det gikk så tenkte jeg skulle gjøre det nå🙂.

Jeg er jo ferdig med behandlingen eller utredningen er vell egentlig det mer riktige og kalle det og er egentlig ganske fornøyd.

Jeg fikk bekreftet det jeg følte og trodde selv at stemte med at jeg ikke hadde PTSD og har da fått den diagnosen fjernet og er nå gått over til det kommunale tilbudet med psykisk helse eller jeg venter jo fortsatt på og få vite hvem jeg skal ha som psykolog i kommunen så helt i gang der er jeg ikke enda.

Men vill håpe og tro at og kunne lufte hode jevnlig hos en psykolog i kommunen kan gjøre det lettere for meg og holde energi nivået mitt overkommelig og lettere og forholde seg til i kombinasjon med de andre utfordringene utenom psyken jeg har i hverdagen. kommer til og dele mer av det også når jeg selv vet litt mer om det.🙈

🇬🇧

I sit and edit all my posts into Norwegian and English so more people can understand everything I share since I see that I have more followers from other places in the world both here on the blog and on my Instagram.

I got to that post with an update on the treatment I had at Dps, but seeing that I forgot to update you on how it went, I thought I would do it now🙂.

I have finished the treatment or the investigation is probably the more correct way to call it and I am actually quite satisfied.

I had confirmation of what I felt and believed to be true, that I did not have PTSD and have then had that diagnosis removed and have now transferred to the municipal mental health services or I am still waiting to find out who I should have as psychologist in the municipality, so I’m not quite there yet.

But I want to hope and believe that and being able to clear my head regularly with a psychologist in the municipality can make it easier for me and keep my energy level manageable and easier to deal with in combination with the other challenges outside of the psyche that I have in everyday life. will also share more of it when I know a little more about it myself.🙈

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s