oppdatering om kontrollen i oslo.

update on the control in Oslo.

Les under 🇧🇻 for Norsk.

Read below 🇬🇧 for English.

Jeg skulle egentlig skrevet dette innlegget i går, men da fløy tiden fra meg🙈

I går sjekket vi først hvordan mitt hjerte var og det så fint ut det, men jeg skulle få sjekket hvordan det var på legevakten neste gang jeg fikk en periode eller om man heller skal kalle det tilfelle av hjertebank også ble det satt opp en ny kontroll til en ny kontroll bare for sikkerhetens skyld om 6. uker😊

Vi var også hos lege og jordmor for og sjekke om Alex har vokst som han skall nå og med han ser også alt bra ut, men siden ting er litt komplisert med tarm systemet mitt og litt sånn så syns de at det er helt greit og ha litt oftere kontroller og fikk ny time om 4 og 8 uker noe vi og føler oss trygge med da vi sys det er mye bedre og sjekke at alt er bra med lille Alex en gang for mye enn en gang for lite.

Siden hoved grunnen til at vi følges opp på rikshospitalet er at jeg selv er født med hjertefeil og det da kan være en sannsynlighet for at Alex blir født med den samme eller en annen form for hjertefeil enn den jeg hadde får vi også vite mer om hva min hjertefeil var noe jeg aldri har fått vite selv. og det gjør hvert fall meg roligere og mer trygg på at Alex er frisk og det tror jeg nokk at Martin blir også.🥰

🇬🇧

I was actually going to write this post yesterday, but then time flew away🙈

I går sjekket vi først hvordan mitt hjerte var og det så fint ut det, men jeg skulle få sjekket hvordan det var på legevakten neste gang jeg fikk en periode eller om man heller skal kalle det tilfelle av hjertebank også ble det satt opp en ny kontroll til en ny kontroll bare for sikkerhetens skyld om 6. uker😊

We also went to the doctor and midwife to check if Alex has grown as he should now and he also looks fine, but since things are a bit complicated with my intestinal system and something like that, they think it’s perfectly fine to have check a little more often and got a new appointment in 4 and 8 weeks, something we feel safe with as we feel it is much better to check that everything is fine with little Alex once too much than once too little.

Since the main reason why we are followed up at the national hospital is that I myself was born with a heart defect and there may then be a probability that Alex will be born with the same or a different form of heart defect than the one I had, we will also find out more about what my heart failure was something I never found out myself. and that at least makes me calmer and more confident that Alex is healthy and I think Martin will be too.🥰

🇧🇻
Dette var det fineste bilde vi fikk denne gangen 🥰 🤰🏼💙
🇬🇧
This was the nicest photo we got this time 🥰🤰🏼💙
Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s